Indoor speeltuin ‘Monkey Town’ Leerdam

Ik vind het op koude en regenachtige dagen een hele mooi uitvinding; een indoor speeltuin! De kinderen kunnen dan even lekker alle energie kwijt en lol maken.

Bij Monkey Town in Leerdam is er voor alle leeftijden wel wat te spelen. Voor de allerkleinsten is er een apart gedeelte om te klimmen, klauteren, glijden en met ballen te spelen. De grotere kids kunnen lekker los op de springkussens, glijbanen en op de speeltoestellen of wat bouwen met de grote LEGO blokken.

Voor jezelf is er volop ruimte om te zitten met goed zicht op de kinderen. En er zit horeca bij met een uitgebreide menukaart. Friet, snacks, pannekoeken, broodjes, tosti’s, uitsmijters etc. Je hoeft niet in een apart gedeelte te eten, maar dit kan gewoon aan de tafels in de ‘speeltuin’. Er is voor kinderen ook bij het eten aan van alles gedacht, zoals plastic bekers, kinderstoelen en een magnetron om zelf wat op te kunnen warmen.

Monkey Town is een aanrader om samen met je kind(eren) naar toe te gaan als het slechter weer is. Ook gezellig om samen met vrienden/ vriendinnen en hun kids af te spreken. Dan kunnen de kinderen lekker spelen en kan je zelf even bijkletsen 🙂

Voor meer info over Monkey Town Leerdam, check de website van Monkey Town

In Sliedrecht zit ook een Monkey Town vestiging, lees hier de blogpost over Indoor speelparadijs Monkey Town Sliedrecht

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: