Avonturenboerderij Molenwaard / Groot-Ammers / Hét uitje met jonge kids

Avonturenboerderij Molenwaard is wat ons betreft hét uitje van het moment met jonge kinderen. Er is voor de kids heel veel te beleven. Van theatervoorstellingen, heerlijk spelen in de speeltuin tot het ontdekken van dieren en de natuur. Wij mochten op uitnodiging van Avonturenboerderij Molenwaard een kijkje nemen. Lees hier over onze ontdekkingen!

IMG_3082Fien en Teun
Mijn dochter was door het dolle heen om Fien en Teun nu in het echt te kunnen zien! Meteen was er een voorstelling met Fien en Teun en ze mocht ook nog met ze op de foto. Een half uur na binnenkomst kon haar dag dus al niet meer stuk!

Theatervoorstellingen
De hele dag door zijn er leuke theatervoorstellingen op verschillende locaties in het park. De voorstellingen duren niet te lang, ideaal dus voor kinderen die niet zo lang stil kunnen zitten 🙂

IMG_3108Dieren
Tractors en dieren zijn twee favorieten van Sam, mijn zoontje van twee jaar. Ook voor hem was het dus een topdag.
Hij heeft zeker een kwartier gefascineerd naar de varkens gekeken. Ook het voeren van de geiten en schapen vond hij fantastisch, vooral om toe te kijken als zijn vader voerde 🙂

Genieten op het terras
In de zon op het terras is het echt genieten. Kippen scharrelen rond, de kinderen vermaken zich in de speeltuin en wij genoten van een lekker glaasje wijn met een tosti.

Goed opletten bij het water
Bij Avonturenboerderij Molenwaard beleef je echt het polderlandschap. Mét veel water. Dit is niet afgescheiden met hekken of iets dergelijks. Kleine kinderen moet je dus wel extra goed in de gaten houden.

Overzichtelijk en toegankelijk
Het hele park is lekker overzichtelijk. Niet te massaal en overal is wat te beleven.
Qua afstanden is alles prima te lopen, ook voor kinderen. En goed toegankelijk met een buggy/ kinderwagen/ rolstoel.

Gastvrijheid
Alle medewerkers zijn zo enthousiast, vriendelijk en behulpzaam! Overal word je vriendelijk begroet en iedereen staat met een lach klaar om je te helpen, zo fijn!

Top uitje
Het is duidelijk. Ik raak er niet over uitgepraat 🙂 Echt een top uitje in de buurt om met jonge kinderen naar toe te gaan! Zeker een aanrader deze zomer!

 

 

 

 

Een gedachte over “Avonturenboerderij Molenwaard / Groot-Ammers / Hét uitje met jonge kids

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: