Over

Over Bengels en Bitterballen

Bengels en Bitterballen is een online inspiratiepunt om leuke dingen te ondernemen met kinderen in de regio Gorinchem/ Alblasserwaard. Er is in de buurt veel te beleven. Van een coole speeltuin, restaurant, kasteel, tot een bezoek aan een boerderij of het theater. Maar waar, wanneer en is het kidsproof? Wij helpen je graag op weg met tips en informatie. Check de website of volg ons op Facebook en Instagram!

Contact

Heb je zelf ook een tip? Geef het aan ons door!
Mail ons via deze link of stuur je bericht naar contact@bengelsenbitterballen.nl

Foto Martine en Marleen JPEG

Over Martine – oprichter/ hoofdredacteur

Hi! Ik ben Martine en oprichter van Bengels en Bitterballen. Ik ga graag lekker uit eten, naar de film, met de kids op pad of drink een goed glas wijn mét een portie bitterballen.

Samen met mijn man en kinderen; Evy  (5), Sam (2) en Loïs (1), woon ik in de Alblasserwaard. Sinds in 2013 onze dochter geboren is ging ik meer op zoek naar leuke dingen in de buurt die ook nog kindvriendelijk zijn. Er is veel te beleven, maar ik miste online een centrale plek met alle tips. Met mijn kennis van de omgeving en marketingcommunicatie achtergrond wilde ik hier iets mee doen. Zo is Bengels en Bitterballen ontstaan.

Ik hoop je te inspireren om met kids leuke dingen in de regio te ondernemen!
Veel plezier!

Over Marleen – gastredacteur

Hoi! Ik ben Marleen en woon midden in de Alblasserwaard, samen met mijn vriend Gerrit en onze jongens Guus (6) en Jur (4).

Ik vind het een uitdaging om leuke plekjes te zoeken waar onze jongens hun ogen uit kunnen kijken, energie kwijt raken (dat hebben ze namelijk nogal!) en waar ze ook nog eens wat leren. Als basisschoolleerkracht doe ik hier ook graag ideetjes voor op.

Daarbij houden wij wel van een hapje en drankje, dus willen we dit als het even kan graag combineren!

 

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: