Peutercafé bij De LimonadeBrigade

Wil jij er ook wel eens even uit met je peuter? Ga dan naar het peutercafé van De LimonadeBrigade. Een fijne plek waar niks hoeft en jij en je peuter lekker zichzelf kunnen zijn!

Activiteiten
Elke woensdag is er een leuke activiteit om samen met je peuter te doen, maar je kunt ook gewoon lekker wat spelen. Of even kletsen met andere moeders/ vaders. Voor kleine kinderen is er van alles aanwezig, zoals een box, kinderstoelen en een verschoningsruimte. En heb je meer kinderen? Ook die zijn van harte welkom!

Gastvrouwen
Lieve gastvrouwen zorgen voor een kopje koffie/ thee of een glaasje limo. En maandelijks komt een deskundige meer vertellen over een opvoedthema. Een hele fijne warme plek om er even samen met je peuter tussenuit te zijn! Loop gerust eens binnen.

Praktische info
Het peutercafé is iedere woensdagochtend van 10-12 bij De LimonadeBrigade.
Dit is in de bibliotheek in Gorinchem.
Iedereen is welkom en de toegang is gratis.
Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

De LimonadeBrigade
Het peutercafé is een initiatief van De LimonadeBrigade. De plek in Gorinchem om te ontdekken, inspiratie op te doen en in verbinding te komen. Andere ouders en kinderen te ontmoeten, het gezellig te hebben en lekker jezelf te zijn!

Meer info over het peutercafé: Klik hier voor de website van De LimonadeBrigade.

Mamacafé
Voor zwangeren en moeders met erg jonge kinderen (tot 2 jaar) is er het mamacafé van De LimonadeBrigade. Lees er hier meer over op Bengels en Bitterballen. 

Een gedachte over “Peutercafé bij De LimonadeBrigade

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: