Baby & peuter zwemmen / Gorinchem / Caribabad

Bij het Caribabad in Gorinchem geven ze ‘zwemles’ voor baby’s en peuters. Kinderen vanaf 12 weken tot 4 jaar kunnen kennis maken met het spelen en bewegen in het water.

Wat is het
Samen met je kindje doe je drijf, spetter, spring en onderwater oefeningen. Voor iedere leeftijdscategorie is er een aparte groep. De lessen zijn onder begeleiding van een instructeur/ instructrice en duren een half uur. Het is vooral heerlijk om zo samen met je kindje in het water bezig te zijn.

Omkleden
Ik ben met mijn dochter gaan babyzwemmen toen ze 4 maanden was. Ik zag vooraf een beetje op tegen het aan,- en uitkleden. Dat blijft toch een ding met een baby. Achteraf heb ik me druk gemaakt om niks. Loïs lag heerlijk in de maxi cosi terwijl ik me om kon kleden in een kleedhokje. Bij het zwembad zelf zijn heel veel aankleedkussens om je baby om te kleden. De maxi cosi en tas met spullen kunnen gewoon bij het aankleedkussen in de buurt blijven staan. Ideaal om naderhand de kleine weer snel aan te kleden.

Bijkletsen en bijslapen
Na het zwemmen heb ik met een vriendin nog gezellig een kopje thee gedronken in het horeca gedeelte en Loïs nog een fles gegeven. Loïs viel op de terug weg naar huis in slaap en heeft nog heerlijk uren liggen slapen. Nog zo’n voordeel van zwemmen met een baby 🙂

Voor meer info: klik hier voor de website van het Caribabad

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: