Grote speeltuin in Spijk

In Spijk heb je een uitgebreide, mooie en goed onderhouden speeltuin: ’t Spijkertje. Er is voor iedere leeftijd wel wat te spelen. Zo zijn er wipkippen, een kleine glijbaan, schommels, klimtoestellen en veel zand om mee te spelen voor de allerkleinsten. Voor wat oudere kinderen is er onder andere een kabelbaan en een trapveldje.

Om de beste indruk te krijgen van de speeltuin, zie de foto’s onderaan deze blogpost.

De speeltuin is wel alleen toegankelijk voor leden. Lid worden kan via speeltuinspijkertje@live.nl. Zij kunnen je ook informeren over de kosten.

Voetveer
Op 10 minuten lopen vanaf de speeltuin heb je voetveer Carolinge. Een leuk veer om lopend of met de fiets gebruik van te maken. Aan de kant van Arkel hebben ze ook een heerlijk terras. Lees meer over het voetveer en het terras in onze blogpost over voetveer Carolinge

Meer info Speeltuinvereniging ’t Spijkertje zie: link naar website Spijk aan de Linge

Een gedachte over “Grote speeltuin in Spijk

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: