Voetveer met heerlijk terras

Verscholen tussen het groen vind je bij Arkel en Spijk een voetveer om de Linge over te steken. Leuk om te doen bij een rondje fietsen of wandelen. Aan de kant van Arkel kan je prima de auto parkeren en dan te voet verder met het veer. Ben je op de fiets, dan vind je het veer bij de fietsknooppunten 37 (Arkel) en 38 (Spijk).
Voetveer Carolinge is geopend van 1 april tot 31 oktober.

Vaar je graag zelf? Ze verhuren ook fluisterboten.

Terras
Aan de kant van Arkel hebben ze een heerlijk terras met uitzicht op het veer. Hier hebben ze onder andere koffie, taart, een broodje, tosti, wijn en fris. Maar ook een pakje drinken voor de kinderen. Het enige nadeel met kinderen is wel dat het terras zo vlak bij  het water is en er geen hek of iets dergelijks omheen staat. Het terras is elke dag open van 10 tot 18 uur in de periode april t/m oktober.

Speeltuin in Spijk
In Spijk heb je op 10 minuten lopen vanaf het veer een hele leuke speeltuin: Speeltuin ’t Spijkertje. De speeltuin is erg uitgebreid en ziet er mooi uit. Voor de allerkleinsten zijn er bijvoorbeeld wipkippen en klimtoestellen, voor de oudere kinderen een kabelbaan en een trapveldje.
Voor een uitgebreide beschrijving en foto’s van de speeltuin, check onze blogpost ‘Grote speeltuin in Spijk’.

Meer informatie
Fiets/voetveer: link naar de website van Carolinge
Verhuur van de fluisterboten: link naar de website van Eco Recreatie

 

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: