Mooie grote speeltuin in Goudriaan

Verstopt achter een woonwijk in Goudriaan vind je een hele mooie grote speeltuin.  Als kind kwam ik hier regelmatig en in mijn kinderogen was deze speeltuin echt oneindig! Tegenwoordig kom ik hier met mijn eigen kids en die vinden het ook fantastisch.

Speeltoestellen, huisjes, glijbanen en schommels voor de peuters. Glijbanen, een kabelbaan, familieschommel en nog veel meer voor de wat oudere kinderen. Veel zand om lekker mee te spelen. En voor de voetballiefhebbers is er een trapveldje.

Gegarandeerd heel veel lol voor kinderen van alle leeftijden dus. De speeltuin ziet er goed uit en is erg mooi onderhouden. Bij de ingang is een grote toegangspoort, verder zit er een hek om de hele speeltuin. Je moet natuurlijk altijd opletten, maar dat geeft wel een veilig gevoel.

Entree
Om toegang tot de speeltuin te verkrijgen kun je lid worden van speeltuinvereniging De Wetering. Maar dat hoeft niet, voor 1 euro per kind heb je ook éénmalig entree tot de speeltuin. Dit bedrag is te betalen op een adres vlakbij de speeltuin, dit adres staat op het reglement op het toegangshek.

Parkeren
Een auto parkeren kan vlakbij de speeltuin in de woonwijk. Fietsen parkeren kan bij de Multistee, dit is het dorpshuis/ sporthal naast de speeltuin.
Het adres van de speeltuin is Burgemeester van Slijpestraat in Goudriaan.

Voor meer informatie over de speeltuin, ga naar de Facebookpagina van Speeltuin De Wetering

Restaurant ’t Raadhuis van Goudriaan
Na het spelen toe aan een borrel of wat fris? Vlakbij zit ’t Raadhuis van Goudriaan. Bij het terras hebben ze een speelhuisje met glijbaan voor kinderen. Je kunt hier dus met kinderen terecht voor koffie/thee of een borrel.
Voor lunch of diner zou ik hier zonder kinderen naar toe gaan 🙂

Meer info over ’t Raadhuis vind je op hun website

 

 

 

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: