IJssalon in Ottoland

In Ottoland (op de Vuilendam) vind je het heerlijke ijs van IJsboerderij Middelbroeck. Ze hebben heel veel soorten ijs en een fijn terras. Bij iets minder lekker weer kan je ook binnen je ijsje op eten. Liever zin in iets warms? Ze hebben ook koffie/ thee.

De IJssalon in Ottoland is een mooie stop op de fiets langs het water De Graafstroom.
Met de auto is het 1 minuut rijden vanaf de Provinciale weg N214 ter hoogte van Ottoland/ Molenaarsgraaf.

Naast de ijswinkel zit, in het oude kaaspakhuis, brood- en kaaswinkeltje Hoogendoorn. Het is zeker leuk om hier even binnen te lopen als je ijsje op is. Klik hier voor de blogpost van Bengels en Bitterballen over het brood- en kaaswinkeltje.

Voor meer info over de ijswinkel in Ottoland, ga naar de website of Facebook pagina  van IJsboerderij Middelbroeck.

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: