Kinderboerderij met speeltuin en restaurant in Gorinchem

Aan de rand van Gorinchem in het Gijs van Andelpark is de kinderboerderij; Natuurcentrum Gorinchem.

Kijk binnen bij de varkens, geiten en schapen. Én vergeet niet met de konijnen te knuffelen! Buiten zijn er nog meer dieren en is er een leuke speeltuin.

Restaurant
Warm bij koud weer lekker op in het restaurant. Daar is ook een fijne speelhoek voor de kinderen. Als de zon schijnt kan je heerlijk buiten op het terras zitten. De menukaart is kindvriendelijk, met o.a. pannenkoeken, poffertjes en tosti’s.

Kinderstoelen en een ruimte om een baby te verschonen zijn aanwezig. Kinderen vermaken zich binnen prima in de speelhoek met veel boeken en speelgoed.

Leuke plek met kids
De kinderboerderij zelf is niet zo uitgebreid om uren tussen de dieren te lopen, maar in combinatie met de speeltuin en het restaurant is het een leuke plek om met kids naar toe te gaan.

Parkeren
De kinderboerderij heeft geen eigen parkeerplaats, maar rondom het park kan je wel parkeren. Meestal parkeer ik aan het begin van de wijkoperstraat, net na de kruising met de gildeweg. Dan loop je door het park en kom je onderweg naar de kinderboerderij ook nog een speeltuin tegen.

Meer info Natuurcentrum Gorinchem

 

 

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: