Kinderboerderij, natuurspeeltuin en theehuis in Feitsmapark Sliedrecht

In Sliedrecht zit een mooie, ruime kinderboerderij in het Burgemeester Feitsmapark. Met de natuurspeeltuin en het theehuis erbij is het uitje voor kinderen helemaal compleet!

Kinderboerderij ‘Charlotte van Bylandthoeve’UNADJUSTEDNONRAW_thumb_28
Op de kinderboerderij scharrelen de pauwen lekker over het terrein. In de wei is er volop ruimte voor de koeien, paarden en geiten, kippen en eenden. En veel kleurrijke vogels vind je in de volières. Als het wat kouder is dan is er een lekker binnenverblijf voor de dieren.
Het leukste om bij de kinderboerderij te doen blijft toch wel de ‘bijna echte’ koe melken.

 

Alles is lekker ruim opgezet en de dieren zijn zo voor iedereen goed te zien. Zelf vond ik het fijn dat er toiletten op het terrein aanwezig zijn, zodat ik deze keer geen bosjes op hoefde te zoeken voor de kids 🙂

Op het terrein van de kinderboerderij zitten ook een natuurspeeltuin en theehuis.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_4dNatuurspeeltuin ‘De woeste weide’
Super gave natuurspeeltuin om heerlijk te ravotten. Kids voelen zich hier echt even avonturier in de natuur. Bijna alles is gemaakt van natuurlijke materialen, zoals boomstronken en er is veel water om mee te spelen. Heerlijk buiten spelen met de waterpompen, houten speelhuisjes, een houten loopbrug, coole kabelbaan en grote zandbak.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3cTheehuis
Aan de rand van het terrein staat het theehuis. Hier kan je terecht voor een kopje koffie/ thee/ sap/ fris met wat lekkers.
Het theehuis is een werkervaringsplek voor leerlingen met een beperking en niet in de weekenden en
schoolvakanties geopend.

Picknicktafels
Bij de kinderboerderij en de natuurspeeltuin staan volop picknicktafels waar je ook lekker aan kunt zitten met je eigen eten en drinken.

Parkeren
De kinderboerderij, natuurspeeltuin en het thuishuis zitten in het Burgemeester Feitsmapark, dit ligt aan de Thorbeckelaan in Sliedrecht.
Ben je met de auto dan parkeer je het makkelijkste op de parkeerplaats bij de korfbal/apotheek/ tandheelkundig centrum. Voer in je navigatie Burgemeester Feitmapark 1 in.
Daar vandaan hoef je alleen de weg over te steken en loop je zo het park in.

Meer informatie
Meer info en de openingstijden van de kinderboerderij en de natuurspeeltuin:
Check de website van het feitsmapark

Meer info en de openingstijden van het theehuis: Facebookpagina van het theehuis

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: