Praktische zwangerschapscursus bij Where Else

Super leuk en bijzonder was het om tegelijk met mijn zus Esther (links op de foto) zwanger te zijn! Zeker omdat zwanger zijn vaak een mooie, maar ook wel eens spannende tijd kan zijn.
Zoveel veranderingen in je lijf, je hoofd, met alle hormonen en de toekomstige verandering van je gezin. Mijn man en ik waren samen vooral heel druk met het maken van een babykamer, uitzoeken van een kinderwagen, geboortekaartje etc., maar vergaten ook wel eens even stil te staan bij de veranderingen en vooral de aankomende bevalling.

Zwangerschapscursus bij Where Else
Toen wij ons derde kindje verwachten hebben we daarom een zwangerschapscursus gevolgd bij Else Hoekstra van Where Else. Else geeft allerlei soorten cursussen, wij hebben een privé cursus gevolgd. Ik vond het erg prettig dat de cursus hierdoor helemaal afgestemd was op onze situatie en ervaring bij de eerdere bevallingen. Zo hebben we gekeken naar wat ik de vorige keren tijdens de bevalling juist wel en niet prettig vond en wat we hiermee konden doen bij de komende bevalling.

Samen bewust voorbereiden op de bevalling
En we zijn weer helemaal opgefrist. Van het proces van bevallen, tot ademhalingstechnieken en de mogelijkheden bij een bevalling zoals een badbevalling en een baarkruk. Ik vond het fijn om, ondanks alle hectiek van de dag, juist even bewust bezig te zijn met de zwangerschap en ons samen voor te bereiden op de bevalling en de komst van de baby.

Praktisch en persoonlijk
Ik kan een cursus bij Else iedereen aanraden. Het is praktisch, persoonlijk en je kunt op je gemak alles aan haar vragen, geen vraag is te gek.

Where Else
Where Else is een praktijk voor zwangerschap en opvoeding in Arkel en Sleeuwijk. Else geeft diverse zwangerschapscursussen, van een uitgebreide cursus voor stellen die de tijd willen nemen, tot een eendaagse cursus of herhalingscursus.
Je kunt bij Where Else ook terecht voor coaching en een cursus babymassage.

 

Meer info? Klik dan hier om naar de website van Where Else te gaan

 

 

Een gedachte over “Praktische zwangerschapscursus bij Where Else

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: