Ravotten in het Lingebos

Er gaat toch niks boven heerlijk ravotten in het bos?! In het Lingebos in Vuren, vlakbij Gorinchem, is ‘De Kleine Wetering’. Voorheen was dit een speelbos en waren hier heel veel speeltoestellen. Tegenwoordig zijn de meeste speeltoestellen weggehaald helaas.

Maar als je op zoek bent naar een rondje wandelen in het bos kun je hier gerust met de kids naar toe.

Lekker in plassen springen
Het hele jaar door is het hier heerlijk spelen. Trek op een regenachtige dag je laarzen aan om eens flink in de plassen te springen. Of ga in de herfst op zoek naar bladeren, eikels, dennenappels en paddestoelen.

Pannenkoeken
Na het ravotten zin gekregen in een pannenkoek? In het Lingebos zit ‘Pannenkoekenhuis Het Lingebosch’. Lees hier meer over het pannenkoekenhuis. Pak wel de auto of de fiets om van het speelbos naar het pannenkoekenhuis te gaan. De afstand is te groot om te lopen.

Meer info over recreatiegebied Het Lingebos vind je hier..

 

Een gedachte over “Ravotten in het Lingebos

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: