Mama Buiten Sporten voor zwangeren en pas bevallen vrouwen / Leerdam / Mama’s Tijd

Ben jij zwanger of in het afgelopen jaar bevallen? Wil jij je graag (weer) fit en energiek voelen? Dan is het sportieve buiten programma van Mama’sTijd wat voor jou!

Blijven bewegen
Voor zwangeren en jonge moeders is het extra belangrijk om te bewegen. Een goede conditie zorgt ervoor dat je energieker je bevalling ingaat en dat je lichaam sneller herstelt ná je bevalling. De drempel om (weer) te gaan bewegen is vaak hoog. Wanneer je dit in groepsverband doet kan dat juist stimulerend werken.

buiten sporten 2Voor wie
Mama Buiten is voor zwangeren vanaf het begin van hun zwangerschap tot zolang ze zich goed voelen.
Reeds bevallen vrouwen kunnen starten na ongeveer 8 weken van hun bevalling tot ongeveer een jaar na de bevalling.

Waar
In Leerdam.

Mijn (Martine) eigen ervaring
Ik heb mee gedaan met Mama Buiten vanaf 8 maanden na de bevalling. Ik wilde me graag weer fitter voelen door meer te bewegen. Deelnemen aan een reguliere groepsles bij een sportschool was een te grote drempel. Mama Buiten was voor mij daarom dé oplossing.

Ik vond het erg prettig dat iedereen op zijn eigen tempo kan trainen. Anne geeft oefeningen en advies die bij jouw mogelijkheden passen. Ik had niet het gevoel om voor ‘de groep’ te moeten presenteren, maar puur naar mijn eigen kunnen. Heel fijn!

Het is uitdagender dan ik dacht. Sporten staat wel echt voorop tijdens de les en dat vond ik positief.
Daarnaast is het fijn om zo nu en dan andere jonge moeders en zwangeren te spreken en er even zonder kinderen tussen uit te zijn 🙂

Wat mij betreft is Mama Buiten zeker een aanrader!

Mama’s Tijd
Mama’s Tijd uit Leerdam is er voor zwangeren en vrouwen die net (weer) moeder geworden zijn. Anne van Mama’s Tijd begeleid je in deze periode graag met beweging en ontspanning. Je kunt er terecht voor zwangerschapsyoga, buiten sporten en babymassage.

Meer info
Klik hier voor de website van Mama’s Tijd.

Bron: Info en afbeeldingen via Mama’s Tijd.

 

2 gedachten over “Mama Buiten Sporten voor zwangeren en pas bevallen vrouwen / Leerdam / Mama’s Tijd

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: