Kidsproof ‘Theetuin Oud Vuren’

Onderaan de dijk in Vuren vind je een heerlijke kidsproof theetuin, Theetuin Oud Vuren. Er is heel veel ruimte om lekker rond te rennen, konijnen, cavia’s en varkens te zien en de appeltaart is echt een aanrader!

Samenwerking met Syndion
Deze tuin hoort bij Restaurant Oud Vuren, maar wordt gerund door cliënten van Syndion. Zij zorgen niet alleen voor koffie, appelsap en appeltaart, maar verzorgen ook de tuin en de dieren. Toen wij er waren, waren ze net de hokken aan het verschonen. Ze vertelden uitgebreid hoe dat in zijn werk ging, erg leuk!

In de theetuin zijn kinderstoelen aanwezig en er is in het damestoilet de gelegenheid om een baby te verschonen.

Pluktuin
In de zomer is de theetuin leuk te combineren met de pluktuin in Vuren, vlakbij Gorinchem. De pluktuin is 10 minuten fietsen/ 6 minuten met de auto bij de theetuin vandaan. Klik hier voor de blogpost over de pluktuin.

Het adres van de theetuin is: Waaldijk 70, Vuren.
Meer informatie over de theetuin of restaurant Oud Vuren? Ga dan naar de website van Restaurant Oud Vuren

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: